Konec léta na řeckém ostrově Lefkada

Po deštivých dnech završených hrůznými záplavami cesta za podzimním teplem na jih Evropy. Doufáme, že tam bude hezky. Že si trochu protáhneme léto. Opakovaně nahlížíme do aplikací s předpověďmi počasí. V noc odletu naposledy…a pak ještě v letadle. Jo! Vypadá to fajn! Čeká nás teplota kolem 27´C a jasná obloha. A jaký že byl cíl? Řecký ostrov Lefkada, městečko Nidri (někde psáno Nydri). Ubytování v hotelu Poseidonio B. Pobyt zakoupen v c. k. BlueStyle. Odlet z Prahy brzy nad ránem. Za dvě hodinky přistání na letišti Aktion. Transfer busem trvající cca 45 minut. A jsme v cíli! Konec léta na řeckém ostrově Lefkada může začít. Bude to příjemný pobyt? Jako vloni na ostrově Samos?

Co všechno v článku najdete

Co na nás čekalo v hotelu?

Nebylo třeba ani moc zkoumat, abychom po chvíli zjistili, že hotel Poseidonio B je malý, relativně útulný, sice plně funkční, nicméně svoje hvězdná léta má už za sebou. Ležení v pohodě, matrace jsme dokonce vyhodnotili, jako velmi pohodlné. Dostatek úložných prostorů. Ve dveřích na balkónek síto. Bod plus. Fungující klima s ovladačem. Koupelna a WC. Zde velké mínus! Umyvadlo bez odtokové mřížky a tak při čištění zubů zíráte přímo do černé díry odpadu. Nechutné! Vyřešeno zakrytím odtoku bílým plochým kamenem sebraným na pláži. Nakonec z toho byl zajímavý designový prvek.:-) Sprcha – klasika – bez jakékoli zástěny, která ji odděluje od zbytku koupelny. Špatný odtok odpadu. Součástí pokoje byla i malá kuchyňka – bez výbavy – a totálně zaledovaná lednička. Ještě chladila…

Zaskočili nás elektrické zásuvky, nekompatibilní s našimi oblými zástrčkami. Doma zapomenutá redukce. Naštěstí veškeré nabíjecí komponenty (kamera, foťák, hodinky a mobil) mají zástrčky ploché. Záznamy akce konec léta na řeckém ostrově Lefkada nejsou ohroženy!

Pokud máš zájem - pokračuj a dozvíš se víc →

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

error: Obsah je zabezpečený !!